Waarom ons sponsoren?

Tunes4Students is een sterk en groeiend merk. Daarnaast hebben we een vrij afgelijnde doelgroep, namelijk studenten. Uit onze eigen statistieken van Twitch, YouTube en Facebook weten we dat de leeftijd van onze doelgroep tussen de 14 en 25 jaar ligt. Studenten en scholieren dus.

We zijn altijd fier op wat we doen en trekken mensen naar ons toe. Als jij beslist om ons te steunen, bekijken we samen hoe we het kunnen aanpakken. We zijn daar altijd flexibel in en zorgen altijd voor een goede zichtbaarheid voor een faire prijs. Daarbij moet wel gezegd worden dat we enkel merken actief kunnen promoten als ze dezelfde doelgroep hebben als wij. Een student heeft bijvoorbeeld niks aan een persoonlijke boekhouder of een loodgieter. 

Vul onderstaand contactformulier in en dan kijken we samen hoe we deze sponsoring aanpakken. Bekijk ook zeker de testimonials van voorgaande sponsors.

Tunes4Students is een sympathiek en gedreven groepje studenten dat hun medestudenten top-entertainment bezorgt, zelfs in moeilijke periodes. Daarom steun ik hen met veel plezier!

Miet Ooms, Taalverhalen
PAGINA IN OPBOUW.
Ook zin in om ons te sponsoren? Aarzel niet en stuur ons een berichtje via de chatmodule.